Bekijk hieronder de verschillende catering mogelijkheden bij de MOOC

Van borrelhapje tot buffet

Wij leveren bittergarnituren van €2,25 tot €4,50 per persoon. En natuurlijk kan er aangepast worden i.v.m. allergie of dieet.

Kaas
Worst
Half ei met grote garnaal
Bitterballen

€ 2.25 per persoon

Kaas
Gevuld ei
Caprese spies (mozzarella en tomaat)
Mini saté

€ 3.00 per persoon

Assortiment van diverse kaas en worst
Wrap zalm en kipfilet
Carpaccio bonbon
Komkommer met Filet Americain of paté
Bitterballen

€ 4,50 per persoon

Wij serveren twee soorten broodmaaltijden van €9,50 tot €23,50 per persoon (alleen vanaf 15 personen). En natuurlijk kan er aangepast worden i.v.m. allergie of dieet.

Soep van de dag
***
Kroket
Wit brood
Bruin brood
Luxe broodjes
Kaas
Diverse soorten beleg
Diverse zoetwaren
Roomboter/margarine

Koffie
Thee
Melk
Jus d’orange

€ 10,50 p.p., zonder soep € 9,50 p.p.

Heldere Kippensoep of Tomatensoep
***
Wit brood
Bruin brood
Luxe broodjes
Krentenbrood
***
Kroket
Tonijnsalade
***
Gebakken eieren
Diverse soorten kaas
Diverse vleeswaren
Diverse zoetwaren
Roomboter/margarine
Gemengde salade
Fruitsalade
***
Koffie/Thee
Melk
Yogidrink
Jus d’orange
***
Ijs met vruchten en slagroom

€ 23,50 p.p. (vanaf 15 personen)

Wij zetten graag een heerlijk buffet voor u klaar, koud en/of warm. Van €15,50 tot €21,50 per persoon. En natuurlijk kan er aangepast worden i.v.m. allergie of dieet.

 Huzarensalade
Zalmsalade
Fricandeauschotel
Rosbiefschotel
Knoflooksaus
Cocktailsaus
Stokbrood
Kruidenboter
***
Nasi goreng
Smoor daging
Kerrie ei
Pindasaus
Kroepoek
Atjar
Sambal
Seroendeng

€ 15,50 per persoon

Aardappelsalade
Vleessalade
***
Fricandeauschotel
Rosbiefschotel
***
Zalmsalade
Garnalensalde
Gerookte Makreelfilet
***
Ham/Asperge-rolletjes
Gevulde eieren
Fruitsalade
***
Cocktailsaus
Knoflooksaus
***
Stokbrood
Kruidenboter

€ 21,50 per persoon

Extra mogelijk: Gerookte paling + € 1,50 p.p.   1/2 Zoute Haring € 1,00 p.p.   Ardennerham met Meloen € 0,75

Allerlei heerlijke Indische menu’s (een beetje onze specialiteit) van €10,50 tot €18,50 per persoon. En natuurlijk kan er aangepast worden i.v.m. allergie of dieet.

Nasi goreng
Drumstick of Kipsaté (2 stokjes per persoon)
Sambal boontjes
Kroepoek
Sambal
Atjar
Seroendeng

€ 10.50 per persoon

Nasi goreng
Telor Masak Ketjap (ei in ketjapsaus)
Babi rica rica (gebakken buikspek in pikante tomatensaus)
Kipsaté (2 stokjes per persoon)
Gebakken banaan
Kroepoek
Atjar
Sambal
Seroendeng

€ 12,50 per persoon

Nasi goreng
Kip kerrie
Daging Malaka (gestoofd varkensvlees in kruidige saus)
Sambal boontjes
Sayur lodeh (gestoofde groenten en tahu in kokossaus)
Gebakken ei
Kroepoek
Sambal
Atjar
Seroendeng

€ 15,00 per persoon

Eventueel aangevuld met: Bami Goreng €2,25 p.p. Mihoen Goreng €2,25 p.p. Witte rijst €1,00 p.p.

Nasi goreng
Rendang (gekruid rundvlees met kokos)
Ajam boemboe roedjak (kip in pikante saus)
Rempehbal
Sajoer lodéh (gestoofde groenten met tahu in kokossaus)
Saté babi (2 stokjes per persoon)
Gebakken banaan
Pindasaus
Kroepoek
Sambal
Atjar
Seroendeng

€ 18,50 per persoon

Eventueel aangevuld met: Bami Goreng €2,25 p.p. Mihoen Goreng €2,25 p.p. Nasi Goreng €2,25 p.p.

Nasi goreng
Smoor ajam
Sambal daging
Ikan ketjap manis
Kipsaté (2 stokjes per persoon)
Rempehbal
Sambal goreng telor (eieren in een pittige tomatensaus met kokos)
Sambal boontjes
Sambal kool
Gebakken banaan
Kroepoek
Sambal
Atjar
Seroendeng

€ 18,50 per persoon

Eventueel aangevuld met: Bami Goreng €2,25 p.p. Mihoen Goreng €2,25 p.p. Witte rijst €1,00 p.p.

Natuurlijk serveren we ook vegetarische maaltijden ieder €12,50 per persoon. Aanpassingen i.v.m. dieet en/of allergieën zijn ook mogelijk.

Eier Nasi

Tofu in zwarte bonensaus

Chinese groenten met gember

Geroerbakte tempé

Maiskoekjes

€ 12,50 p.p.

Vegetarische groentesoep
**
Vegetarische loempia
Aardappeltaart
Tunesische wortelsalade

€ 12,50 p.p.

Wij maken graag een Hollands menu voor u klaar van €19,95 tot €29,95 per persoon. En natuurlijk kan er aangepast worden i.v.m. allergie of dieet.

Voorgerecht
Lauwwarme beenham met een honing mosterdsaus
of
Ardennerham met meloen

Tussengerecht
Bospaddenstoelensoep
of
Heldere Kippenbouillon met prei

Hoofdgerecht
Varkensmedaillons met champignonsaus
of
Kabeljauwfilet met remouladesaus

Dessert
Boerenjongensijs met slagroom
of
IJs met verse vruchten

€ 19,95 per persoon

Voorgerecht
Pasteitje – bladerdeegbakje gevuld met kippenragout van de boerderij kip
of
Ardennerham met meloen
of
Kastanje champignons uit de oven met een kruiden kaassaus en stokbrood

Tussengerecht
Tomatensoep – licht pittige soep met gehaktballetjes en room
of
Soep van de Chef – verrassingssoepje, passend bij het menu en het seizoen

Hoofdgerecht
Varkenshaas met champignonsaus
of
Sliptong – in roomboter gebakken en geserveerd met een kruidige boterjus

Dessert
Dame omgekeerd – chocoladeijs met warme vanillesaus

€ 22,95 per persoon

Voorgerecht
Krabcocktail met avocado en witlof
of
Langzaam gegaard buikspek met appel en geitenkaas
of
Caesersalade met gepaneerde garnalen

Tussengerecht
Ossenstaartsoep
of
Franse mosterdsoep met spekjes

Hoofdgerecht
Pikante Ossenhaaspuntjes in een kruidige saus
of
Gestoofde Heek in een pittige tomatensaus
of
Varkenshaas uit de oven met truffelpesto, spek en champignons

Dessert
Oreo Bailey’s parfait met manderijn

€ 25,95 per persoon

Voorgerecht
In knoflook gemarineerde gebakken Gamba’s geserveerd op een bedje van tomatensalsa, gemixte sla en honingmosterd saus
of
Flinterdun gesneden Carpaccio van Runderhaas met Parmigioano Reggiano, geroosterde pijnboompitten en frisse gemixte salade besprenkeld met een dressing van truffelmayonaise
of
Salade van geroosterde Pompoen geserveerd met Griekse feta, pijnboompitten, rucola, olijven, mangoreepjes en kruidendressing

Tussengerecht
Romige Kervelsoep geparfumeerd met Pernod en geserveerd met een reuze kaasstengel
of
Licht gebonden Kreeftensoep met een garnituur van kreeftenstaartjes en geserveerd met een Italiaans broodje
of
Licht gebonden Tomatensoep met basilicum
of
Rijk gevulde Groentensoep

Hoofdgerecht
In roomboter gebakken Zeetong geserveerd met geglaceerde worteltjes en ravigotesaus
of
Herten of Hollandse biefstuk geserveerd met een ratatouille van seizoensgroenten en begeleid met een romige peper -of wildsaus
of
Gebakken Tempé op wilde rijst met okra, aubergine en sjalotjes op zuur

Dessert
MOOC dessert – Chocolade mousse, bavarois, spekkoek en ijs aangepast aan het seizoen

€ 29,95 per persoon

Om het feest compleet te maken hebben we voor onze kleine gasten de volgende menu’s van €4,25 tot €4,75 per persoon. En natuurlijk kan er aangepast worden i.v.m. allergie of dieet.

Patat frites
Frikandel of kroket
Appelmoes
Mayonaise

€ 4.25 per persoon

Patat frites
Kip nuggets (5 stuks)
Appelmoes
Mayonaise

€ 4,75 per persoon